Παρουσία του Χρήστου Παγώνη εγκαινιάσθηκε το Σπίτι του Συλλόγου Μικρασιατών

Το δικό του σπίτι απέκτησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων & Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας. Βρίσκεται στην οδό Τραλλέων 50 και εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου. Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε, παρέστη ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, με επιτελείο συνεργατών και υποψηφίων του συνδυασμού του. Η πρόεδρος του Συλλόγου, Ράνια Τσάπελη ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο […]

19 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το δικό του σπίτι απέκτησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων & Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας. Βρίσκεται στην οδό Τραλλέων 50 και εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε, παρέστη ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, με επιτελείο συνεργατών και υποψηφίων του συνδυασμού του.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Ράνια Τσάπελη ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην αποκατάσταση του σπιτιού.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος συνεχάρη τη Διοίκηση του Συλλόγου για τις προσπάθειες που κάνει ώστε και να μην λησμονείται ο πολιτισμός κι η ιστορία που μας συνδέει με τις ρίζες μας αλλά και να μεταλαμπαδευθούν στις νεότερες γενιές.

Υπογράμμισε ακόμη ότι, ο Δήμος Χαλκιδέων θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες και πρωτοβουλίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024