Σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Χαλκιδέων με κατοίκους της Λιανής Άμμου και των Αλατσάτων

Σειρά συναντήσεων με ομάδες κατοίκων των περιοχών της Λιανής Άμμου και των Αλατσάτων είχαν την Κυριακή το μεσημέρι ο Δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου & Ελπίδας» Χρήστος Παγώνης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του. Αρχικά, ενημέρωσε ομάδα πολιτών λεπτομερώς για τις ενέργειες που έγιναν μέχρι τώρα, προκειμένου να εκπονηθεί το σχέδιο και να […]

19 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σειρά συναντήσεων με ομάδες κατοίκων των περιοχών της Λιανής Άμμου και των Αλατσάτων είχαν την Κυριακή το μεσημέρι ο Δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου & Ελπίδας» Χρήστος Παγώνης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του.

Αρχικά, ενημέρωσε ομάδα πολιτών λεπτομερώς για τις ενέργειες που έγιναν μέχρι τώρα, προκειμένου να εκπονηθεί το σχέδιο και να αντιμετωπισθεί οριστικά το φαινόμενο των πλημμυρών στην περιοχή, το οποίο επανεμφανίστηκε φέτος, μετά από δεκάδες χρόνια.

Χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος είπε ότι η Δημοτική Αρχή επιδιώκει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να επιλύει τα προβλήματα που χρονίζουν, όπως αποδεικνύεται από το έργο που εκτελείται και δεν καταφεύγει σε λαϊκίστικες συμπεριφορές και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις με ομάδες δημοτών, τόσο στη Λιανή Άμμο, όσο και στη συνοικία των Αλατσάτων. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του είχαν εποικοδομητικό διάλογο με τους πολίτες για θέματα των συγκεκριμένων περιοχών και από κοινού δεσμεύτηκαν για ειλικρινή συνεργασία, ώστε να αναζητήσουν λύσεις στα όποια ζητήματα εκκρεμούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024