Συνέντευξη τύπου για την Ανάβαση Ριτσώνας 2019

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν οι διοργανωτές και συμμετέχοντες φορείς, για την Ανάβαση της Ριτσώνας, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 14.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην παραλία Χαλκίδας, στον 1ο όροφο. Η ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας θα αποτελέσει για άλλη μια χρονιά πόλο έλξης για χιλιάδες θεατές και θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και […]

20 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν οι διοργανωτές και συμμετέχοντες φορείς, για την Ανάβαση της Ριτσώνας, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 14.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην παραλία Χαλκίδας, στον 1ο όροφο.

Η ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας θα αποτελέσει για άλλη μια χρονιά πόλο έλξης για χιλιάδες θεατές και θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και 9 Ιουνίου 2019.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει και φέτος το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Δήμος Χαλκιδέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που θα στηρίξουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024