Το δρόμο για τη νίκη ξεκίνησε ο Φάνης Σπανός

Την προεκλογική του ομιλία στην Άμφισσα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, χθες Τρίτη 21 Μαΐου 2019 στην Πλατεία Ησαΐα. Ο Φάνης Σπανός, ενώπιον εκατοντάδων πολιτών, μίλησε για όσα έχει πετύχει η σημερινή Περιφερειακή Αρχή, καθώς και για την επόμενη μέρα στη Στερεά Ελλάδα. Ανέφερε πως τα μέχρι τώρα επιτεύγματα […]

22 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την προεκλογική του ομιλία στην Άμφισσα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, χθες Τρίτη 21 Μαΐου 2019 στην Πλατεία Ησαΐα.

Ο Φάνης Σπανός, ενώπιον εκατοντάδων πολιτών, μίλησε για όσα έχει πετύχει η σημερινή Περιφερειακή Αρχή, καθώς και για την επόμενη μέρα στη Στερεά Ελλάδα. Ανέφερε πως τα μέχρι τώρα επιτεύγματα είναι αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που έχει ως κεντρικό άξονα τον πολίτη.

Εστίασε σε έργα και δράσεις που βελτίωσαν την καθημερινότητα των πολιτών της Φωκίδας και συνέβαλαν στη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου.

Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα το σχέδιο και την υπευθυνότητα, λέγοντας πως η Στερεά Ελλάδα βρίσκεται ήδη σε τροχιά ανάπτυξης και δεν υπάρχει χρόνο για χάσιμο.

Κύρια σημεία της ομιλίας του Φάνη Σπανού:

«Και είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά μας. Γιατί με την ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη πετύχαμε πολλά. Λύσαμε προβλήματα που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει.

Κερδίσαμε στοιχήματα που για άλλους φαίνονταν αδιανόητα. Βάλαμε στόχους και για τα επόμενα χρόνια. Και, φυσικά, δεν φοβηθήκαμε να συνεργαστούμε. Γιατί στην Αυτοδιοίκηση πρέπει να δουλέψεις ανοιχτά και συνεργατικά. Πρέπει να δουλέψεις συντονισμένα».

«Σήμερα, φίλες και φίλοι, είστε εδώ γιατί αγαπάτε τον τόπο σας. Αγαπάτε την Άμφισσα, την Ιτέα, το Γαλαξείδι. Αγαπάτε τους Δελφούς, το Λιδωρίκι και την Ερατεινή, το Ευπάλιο, τη Γραβιά και το Πολύδροσο. Και τόσα πολλά ακόμα όμορφα μέρη. Που επισκέφθηκα και θα συνεχίσω να επισκέπτομαι. Γιατί είμαστε από αυτούς που ξανάρχονται. Για θέλουμε να μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια.»

«Θέλουμε την στήριξή σας. Για να παραμείνει η Στερεά Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης. Για να ολοκληρώσουμε στη Φωκίδα όλα όσα ξεκινήσαμε. Και φυσικά να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Γιατί αυτά που έγιναν, δεν έγιναν κατά τύχη. Η ένταξη του διαγώνιου άξονα Θερμοπύλες-Αντίρριο στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας είναι μια μεγάλη κατάκτηση. Όπως και πολλά ακόμα.

Η χρηματοδότηση της νέας χάραξης του Περιφερειακού Άμφισσας. Το λιμάνι της Ιτέας. Η δημιουργία αναγκαίων κόμβων στο οδικό δίκτυο. Η αναβάθμιση των βιολογικών Ιτέας και Άμφισσας. Τα αρδευτικά του Μόρνου και της Άμφισσας. Η αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου Δελφών καθώς και άλλων πολιτιστικών και αρχαιολογικών μνημείων. Η χρηματοδότηση της νέας πτέρυγας του Θεραπευτηρίου Ιτέας. Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας. Το κλειστό γυμναστήριο Ιτέας. Ο ναυτικός όμιλος Γαλαξιδίου. Το γήπεδο ΕυπαλίουΚαι συνεχίζουμε.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ