,

Όλοι μαζί για την Πόπη

Το Δ.Σ των παλαιμάχων  του Λεβαδειακού, η διεύθυνση του αθλητικού  κέντρου Wemlpey και  το Δ.Σ του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς ευχαριστεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων του Λεβαδειακού και ομάδας του ΑΚΟΛ που έγινε χθες 24/05/19 στις εγκαταστάσεις του Wempley clup. Ο αγώνας ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και έγινε για την οικονομική ενίσχυση της  πρώην […]

26 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Το Δ.Σ των παλαιμάχων  του Λεβαδειακού, η διεύθυνση του αθλητικού  κέντρου Wemlpey και  το Δ.Σ του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς ευχαριστεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων του Λεβαδειακού και ομάδας του ΑΚΟΛ που έγινε χθες 24/05/19 στις εγκαταστάσεις του Wempley clup.
Ο αγώνας ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και έγινε για την οικονομική ενίσχυση της  πρώην αθλήτριας του Α.Κ.Ο.Λ. Πόπης Πατσούκου που νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Υγεία.
Οι 3 διοργανωτές της εκδήλωσης αισθάνονται ιδιαίτερα συγκινημένοι από τη μεγάλη συμμετοχή και το ποσό των χρημάτων που συγκεντρώθηκε από την είσοδο και τα αναψυκτικά ,θα δοθεί άμεσα στην οικογένεια της Πόπης.
Για την ιστορία το σκορ ήταν 4-2 υπέρ της ομάδας του ΑΚΟΛ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024