Σε κλίμα συναίνεσης οι δημοτικές εκλογές, στα “χαρακώματα” για τις λοιπές (video)

Το μήνυμά τους για τις πολύ κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις του έτους έστειλαν οι Βουλευτές Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος και Ανδρέας Κουτσούμπας μέσω του STEREANEWS. Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε το δίλημμα “οπισθοδρόμηση και νέο” αντί του “παλαιού και συντηρητικού” αναφορικά με το πραγματικό πολιτικό διακύβευμα των Ευρωεκλογών, αναδεικνύοντας τη σημασία των προγραμματικών αναφορών και του ουσιαστικού περιεχομένου […]

26 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Το μήνυμά τους για τις πολύ κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις του έτους έστειλαν οι Βουλευτές Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος και Ανδρέας Κουτσούμπας μέσω του STEREANEWS.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε το δίλημμα “οπισθοδρόμηση και νέο” αντί του “παλαιού και συντηρητικού” αναφορικά με το πραγματικό πολιτικό διακύβευμα των Ευρωεκλογών, αναδεικνύοντας τη σημασία των προγραμματικών αναφορών και του ουσιαστικού περιεχομένου των προτάσεων όλων των υποψηφίων συνδυασμών στις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε να εκπροσωπηθούν οι πολίτες από τους πλέον οραματικούς και προοδευτικούς συσχετισμούς δυνάμεων.

Στον πολιτικό πολιτισμό που επικράτησε κατά την προεκλογική περίοδο θέλησε να εστιάσει ο Βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας, συγχαίροντας για τη στάση τους όλους τους υποψήφιους… σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, διευκρινίζοντας ότι αυτό που προέχει είναι η στάση συναίνεσης που πρέπει όλοι να κρατήσουν γιατί οι πόλεις τους χρειάζονται όλους.

Σε πολιτικό επίπεδο, ωστόσο, και ο κ.Κουτσούμπας επέλεξε να ανεβάσει τους τόνους, αναδεικνύοντας την ετοιμότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ