, ,

Η Γιώτα Πούλου “έσκισε” τους Άσσους της υποψηφιότητας Ταγκαλέγκα (video)

Μετά την άρνηση του συνυποψηφίου της να παρουσιάσουν ενώπιος ενωπίω τις προγραμματικές τους θέσεις για το Δήμο Λεβαδέων, σε δημόσια θέα, η Δήμαρχος της Βοιωτικής πρωτεύουσας κι εκ νέου υποψήφια Γιώτα Πούλου πέρασε στην αντεπίθεση και επιχείρησε να “αποδομήσει” όλα τα πλεονεκτήματα της υποψηφιότητας του αντιπάλου της Γιάννη Ταγκαλέγκα, μέσα από Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε […]

31 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Μετά την άρνηση του συνυποψηφίου της να παρουσιάσουν ενώπιος ενωπίω τις προγραμματικές τους θέσεις για το Δήμο Λεβαδέων, σε δημόσια θέα, η Δήμαρχος της Βοιωτικής πρωτεύουσας κι εκ νέου υποψήφια Γιώτα Πούλου πέρασε στην αντεπίθεση και επιχείρησε να “αποδομήσει” όλα τα πλεονεκτήματα της υποψηφιότητας του αντιπάλου της Γιάννη Ταγκαλέγκα, μέσα από Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Μαΐου.

Η Γιώτα Πούλου πλαισιωμένη από τα νέα πρόσωπα και τα φαβορί του συνδυασμού της, έδωσε την τελευταία παράσταση νίκης, πριν την επιβεβλημένη επικοινωνιακή σιγή της παραμονής των εκλογών, σε μια ύστατη προσπάθεια να υπερκαλύψει το φράγμα των 7 ποσοστιαίων μονάδων που σημείωσε ως προβάδισμα στον α γύρο των εκλογών ο συνυποψήφιός της.

Αναφορικά με το επιχείρημα “αεργίας” της νυν Δημάρχου κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική θητεία της, η κ.Πούλου απάντησε με τα συμβασιοποιημένα και συνοδευόμενα ώριμων μελετών έργα, προϋπολογισμού 60 εκατ. ευρώ, που “περιμένουν” να υλοποιηθούν την αμέσως επόμενη 2ετία.

Για το πρόγραμμα του αντιπάλου της, επεσήμανε ότι το 70% των έργων που παρουσιάζει ήδη υλοποιείται από την Δημοτική Αρχή, αναφέροντας δηκτικά ότι προφανώς δεν πρόλαβε να ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για τα πεπραγμένα… ως όφειλε.

Απελευθερωμένη από ηθικές δεσμεύσεις του παρελθόντος, η Γιώτα Πούλου έβαλε στο κάδρο της και τον πρώην Δήμαρχο Λεβαδέων Νίκο Παπαγγελή, που επέλεξε να δηλώσει δημόσια τη στήριξή του στο Γιάννη Ταγκαλέγκα, αναδεικνύοντας το εύρος της “λεηλασίας” που επέφερε επί θητείας του στο Δήμο, κληροδοτώντας της , όπως σχολίασε χαρακτηριστικά, “ένα Δήμο μπαταχτσή”.

Από τα βέλη της αυστηρά ετοιμόλογης αυτοδιοικητικού δε γλίτωσαν και οι δύο βασικοί υποστηρικτές του Αντιπάλου της, Νίκος Στάμος και Παναγιώτης Αγνιάδης, που επιδόθηκαν όπως επεσήμανε σε έναν άνισο και στρεβλό παρεμβατισμό… εγγυώμενοι για τις “αρετές” του νεοεμφανιζόμενου υποψηφίου.

Το αδιαμφισβήτητο “χαρτί” που πόνταρε και “αποζημιώθηκε” ο πρώτος σε ψήφους υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων, ήταν αναμφισβήτητα ο κλήρος που όπως δημοσίως λεγόταν, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε ή διαψεύστηκε επισήμως, είχε την αμέριστη προεκλογική του στήριξη.

Δείτε  ολόκληρη τη Συνέντευξη Τύπου της Γιώτας Πούλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ