Διεθνή επιμόρφωση δικηγόρων Χαλκίδας

Aνεπανάληπτη εμπειρία, χαρακτήρισαν οι 10 συμμετέχοντες δικηγόροι-μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Erasmus +, κατά την εσπερίδα διάδοσης των αποτελεσμάτων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17/5/2019, στη Χαλκίδα. Το εν λόγω πρόγραμμα κατάρτισης, με κωδικό 2018-1-EL01-KA102-046730 και τίτλο: «ΙΝ.TO.LAW. ΙΝnovative management TOols of European LAW firms»,  υλοποιήθηκε από 31/3-6/4/2019 στη Γερμανία. Οι συμμετέχοντες […]

22 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Aνεπανάληπτη εμπειρία, χαρακτήρισαν οι 10 συμμετέχοντες δικηγόροι-μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Erasmus +, κατά την εσπερίδα διάδοσης των αποτελεσμάτων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17/5/2019, στη Χαλκίδα. Το εν λόγω πρόγραμμα κατάρτισης, με κωδικό 2018-1-EL01-KA102-046730 και τίτλο: «ΙΝ.TO.LAW. ΙΝnovative management TOols of European LAW firms»,  υλοποιήθηκε από 31/3-6/4/2019 στη Γερμανία.

Οι συμμετέχοντες στην κατάρτιση έλαβαν το λόγο και αναφέρθηκαν στις καινοτομίες που εφαρμόζουν οι δικηγορικές εταιρίες στο Βερολίνο, σε επίπεδο τεχνολογίας, διοίκησης αλλά και σε βέλτιστες πρακτικές επιμόρφωσης και πιστοποιημένης εξειδίκευσης, τόσο για τους ασκούντες δικηγορία(partners, associates, ασκούμενους) όσο και για το υποστηρικτικό προσωπικό, αυτών των νομικών σχημάτων. Τόνισαν δε, τη διαφορετικότητα της εργασιακής κουλτούρας που τις διακρίνει. Ακόμα, εξέφρασαν το αίτημα να υλοποιηθεί αντίστοιχο πρόγραμμα στο μέλλον, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν περισσότεροι άλλοι συνάδελφοι. Παράλληλα, δεσμεύτηκαν να διαδώσουν, σε όσο το δυνατό περισσότερους συναδέλφους, τις γνώσεις που έλαβαν αυτές τις 7 ημέρες, που διήρκησε η κινητικότητα κατάρτισης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, συνάδελφοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι άλλων κλάδων.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσους υποστήριξαν το έργο αυτό, ανάμεσά τους και τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την παραχώρηση χρήσης αίθουσας για την εσπερίδα διάδοσης των αποτελεσμάτων.  

Αρωγός  και συμπαραστάτης στην ποιοτική υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος κατάρτισης, είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών-Εθνικός Φορέας διαχείρισης  των προγραμμάτων Erasmus + στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024