,

Η ζωή κερδίζεται με αγώνα για την Πόπη

  Η ΖΩΗ κερδίζεται με αγώνα! Ας κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα για την ΠΟΠΗ Το Σάββατο 25/05/2019 και ώρα 20.00 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Wempley θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων του Λεβαδειακού και του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς . Τα έσοδα από την είσοδο και τις πωλήσεις των αναψυκτικών θα διατεθούν στην οικογένεια του Ανδρέα Πατσούκου […]

22 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

 

Η ΖΩΗ κερδίζεται με αγώνα!
Ας κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα για την ΠΟΠΗ

Το Σάββατο 25/05/2019 και ώρα 20.00 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Wempley θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων του Λεβαδειακού και του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς .

Τα έσοδα από την είσοδο και τις πωλήσεις των αναψυκτικών θα διατεθούν στην οικογένεια του Ανδρέα Πατσούκου για την κάλυψη μέρους των εξόδων από τη νοσηλεία της 17χρονης κόρης του Πόπης.

Η Πόπη, υπήρξε αθλήτρια του ΑΚΟΛ , αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας  και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Υγεία.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης : Παλαίμαχοι Λεβαδειακού-Teem Wempley και Α.Κ.Ο.Λιβαδειας περιμένουν την άμεση ανταπόκριση όλων μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024