Παρουσίαση  νίκης  η πανστρατιά του Βασίλη Καθαροσπόρη

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή, πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαϊου η παρουσιάση του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Σε κλίμα ενθουσιασμού ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης παρουσίασε την πανστρατιά των 202 πολιτών του Δήμου Χαλκιδέων που συστρατεύτηκαν με το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ αποδεικνύοντας, πως  η μαζική παρουσία δεν είναι σύμπτωση. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος […]

7 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Ορέστη Μακρή, πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαϊου η παρουσιάση του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Σε κλίμα ενθουσιασμού ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης παρουσίασε την πανστρατιά των 202 πολιτών του Δήμου Χαλκιδέων που συστρατεύτηκαν με το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ αποδεικνύοντας, πως  η μαζική παρουσία δεν είναι σύμπτωση.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και  προχώρησε σε μία πανηγυρική ομιλία σχετικά με το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.  Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνεχίζοντας να λειτουργεί με κινηματικές διαδικασίες  ανακοίνωσε, πως  από σήμερα  το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ διαβουλεύεται με όλη την πόλη  για τα «μικρά» και τα «μεγάλα»  έργα ρωτώντας τη γνώμη  των ίδιων των πολιτών για τις προτεραιότητες τους.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση  ανά ενότητες και κατά αλφαβητική σειρά  όλων των υποψήφιων του συνδυασμού σε πανηγυρικό κλίμα. Ολόκληρη η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου και η παρουσίαση των υποψηφίων  μεταφράζονταν ταυτόχρονα και στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ