ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΔΑΡΑΣ: Να κάνουμε μαζί πραγματικότητα την ελπίδα που γεννήθηκε

Για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας, κ. Πέτρος Ποδάρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Ευβοείς που προσήλθαν χθες, 26 Μαΐου, στις κάλπες. Ευχαριστώ επίσης όλους τους στενούς μου συνεργάτες, τα μέλη των οργάνων του κόμματος στο Νομό και τα στελέχη μας που […]

28 Μαΐου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας, κ. Πέτρος Ποδάρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Ευβοείς που προσήλθαν χθες, 26 Μαΐου, στις κάλπες. Ευχαριστώ επίσης όλους τους στενούς μου συνεργάτες, τα μέλη των οργάνων του κόμματος στο Νομό και τα στελέχη μας που εργάστηκαν όλη την προεκλογική περίοδο, αλλά κυρίως τους εθελοντές μας, εκλογικούς αντιπροσώπους της ΝΔ, που στελέχωσαν τα 477 εκλογικά κέντρα των Ευρωεκλογών σε Εύβοια και Σκύρο.

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, η μεγάλη νίκη της παράταξης, τόσο σε Πανελλαδικό επίπεδο, όσο και εδώ στην Εύβοια, μας ικανοποιεί απόλυτα. Ιδιαίτερα μάλιστα καθώς η Νέα Δημοκρατία εχθές κατάφερε στην Εύβοια την πρώτη εκλογική της επικράτηση μετά από 15 χρόνια.

Την ίδια ικανοποίηση θα ήθελα να εκφράσω και για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών, στο σύνολο της Περιφέρειας και στην Εύβοια ειδικότερα. Ένα αποτέλεσμα που αποτελεί κατ’ αρχάς προσωπική επιτυχία του αυριανού Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, αλλά και δικαίωση για την παράταξή μας που στήριξε την υποψηφιότητά του και την Οργάνωσή μας που εργάστηκε όλη την προεκλογική περίοδο για τον σκοπό αυτό. Ένα αποτέλεσμα που καλούμαστε να σφραγίσουμε στον δεύτερο γύρο της ερχόμενης Κυριακής.

Αναφορικά με τον μεγαλύτερο Δήμο της Περιφέρειας, τον Δήμο Χαλκιδέων, είναι αυτονόητο ότι μετά το χθεσινό ξεκάθαρο αποτέλεσμα, αναμένουμε στον 2ο γύρο να λειτουργήσει ανάμεσα στα στελέχη μας το αίσθημα «ευθύνης και αλληλεγγύης», όπως έχει ζητήσει ο ίδιος ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις Δημοτικές Εκλογές, ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, στο Συνέδριο του κόμματος.

Από σήμερα ξεκινάμε έναν καινούριο αγώνα, για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα την ελπίδα που γεννήθηκε από το χθεσινό αποτέλεσμα και να σφραγίσουμε την πολιτική αλλαγή που απαιτεί ο ελληνικός λαός, στις εθνικές εκλογές τις οποίες αναγκάστηκε να προκηρύξει ο απερχόμενος πρωθυπουργός. Στην πορεία αυτή για την αναγέννηση της χώρας, κανείς δεν περισσεύει και η Νομαρχιακή Οργάνωση της Εύβοιας θα είναι πάντοτε, και για όσο διάστημα έχω την τιμή να την υπηρετώ από την θέση του προέδρου, ανοικτή και προσηλωμένη σε αυτόν το σκοπό. Ανοικτή σε στελέχη και φίλους του κόμματος, ανοικτή σε όλους τους πολίτες της Εύβοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024