Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 54χρονος για τον τραυματισμό της Αλέξιας

«…Πολλοί πυροβολούσαν λόγω της ημέρας και πετούσαν και βεγγαλικά. Δεν ήξερα αν το κοριτσάκι τραυματίστηκε από τη δική μου μπαλοθιά, μετά φοβήθηκα και δεν πήγα στην αστυνομία»: με αυτά τα λόγια επιχείρησε να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Λιβαδειάς   Ο άνδρας, που σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, είναι και ο ίδιος πατέρας και υποστήριξε πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να λάβει χώρα το τραγικό αυτό περιστατικό.   Την […]

1 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

«…Πολλοί πυροβολούσαν λόγω της ημέρας και πετούσαν και βεγγαλικά. Δεν ήξερα αν το κοριτσάκι τραυματίστηκε από τη δική μου μπαλοθιά, μετά φοβήθηκα και δεν πήγα στην αστυνομία»: με αυτά τα λόγια επιχείρησε να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Λιβαδειάς

 

Ο άνδρας, που σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, είναι και ο ίδιος πατέρας και υποστήριξε πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να λάβει χώρα το τραγικό αυτό περιστατικό.

 

Την ίδια ώρα, είπε στους αστυνομικούς πως όταν έμαθε για τον τραυματισμό της μικρής Αλεξίας έδωσε το όπλο του σε συγγενείς για να το μεταφέρουν στην Αθήνα, όπου είναι και η πρώτη κατοικία του.

 

Αργά χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε έρευνα, και το όπλο εντοπίστηκε. Ήδη, μάλιστα, έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να πιστοποιηθεί εργαστηριακά ότι πρόκειται για το όπλο που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι την 8χρονη.

 

Ο 55χρονος, ιδιοκτήτης βενζινάδικου, διασκέδαζε με τους συγγενείς του ανήμερα το Πάσχα σε ένα από τα τρία σπίτια που από την πρώτη στιγμή είχαν βάλει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών τους οι Αρχές.

 

Άλλωστε, πάνω από 20 μαρτυρικές καταθέσεις που είχαν λάβει οι αστυνομικοί της Λειβαδιάς είχαν καταδείξει τα σπίτια που την επίμαχη ώρα του τραυματισμού είχαν στις αυλές τους συγκεντρωμένα άτομα που πετούσαν βεγγαλικά και πυροβολούσαν στον αέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024