Με νταούλια και όχι με ζουρνάδες γλέντησαν τη νίκη Ταγκαλέγκα στη Λιβαδειά (φωτό&video)

0

Με ένα προβάδισμα 6.5 ποσοστιαίων μονάδων και 1.260 ψήφων διαφορά, ο Γιάννης Ταγκαλέγκας «έκλεψε» μέσα από τα χέρια της νυν Δημάρχου Γιώτας Πούλου, τα ηνία του Δήμου και επισήμως πλέον θεωρείται ο νέος Δήμαρχος Λεβαδέων.

Ο ενθουσιασμός περίσσευε από το πλήθος που είχε γεμίσει ασφυκτικά το εκλογικό κέντρο επί της οδού Γεωργαντά στη Λιβαδειά, αμέσως μετά τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα από το Υπουργείο Εσωτερικών, αναγκάζοντας αργά το απόγευμα περιπολικά να απαγορεύσουν την κυκλοφορία των οχημάτων από το σημείο.

Το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών της 2ης Ιουνίου 2019 διαμορφώθηκε σε απόλυτη αναλογία με το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, στερώντας από την αντίπαλο του νικητή το πλεονέκτημα να ανακόψει την πορεία του προς την έδρα του Δήμου, καθόλη τη διάρκεια της ενσωμάτωσης.

Συνδυασμός Δημοτικές 2019 Δημοτικές 2019 Β
Ποσοστό Ψήφοι Ποσοστό Ψήφοι
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ 33.77 % 6.479 54.5 % 7.949
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 27.2 % 5.219 45.5 % 6.636

 

Τη νίκη του νεαρού αυτοδιοικητικού γιόρτασαν πολίτες της Λιβαδειάς, φίλοι, ψηφοφόροι αλλά και κομματικά στελέχη της Βοιωτικής πρωτεύουσας υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής που κατέκλυσε την οδό Γεωργαντά αμέσως μετά την ομιλία του από μικροφώνου.
Δείτε το βίντεο με τις μοναδικές στιγμές ενθουσιασμού για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Λιβαδειάς
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση