Πάνος Σκουρλέτης: Τα ΜΜΕ φταίνε για την ήττα στις εκλογές

0

Τα ΜΜΕ ενοχοποίησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης «ως μία από μία από τις αιτίες της βαριάς ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές».

«Υπάρχουν» διευκρίνισε ο κ.Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στο Action 24 «συγκεκριμένα μέσα που δεν υπηρετούν την ενημέρωση αλλά είναι εντεταλμένα μέσα, υπηρετούν ένα αντικυβερνητικό σχέδιο, υπάρχει πακτωλός χρημάτων από διάφορους πρόθυμους οικονομικούς κύκλους που προστρέχουν για αρωγή στη ΝΔ. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιος ανορθόδοξος πόλεμος και ήταν και μια από τις αιτίες της ήττας».

«Αποκλείεται να υπάρξει δημοσιονομικός εκτροχιασμός»

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης απέκλεισε το ενδεχόμενο η 3η έκθεση της ενισχυμένης μεταμνημονιακής εποπτείας των θεσμών για την Ελλάδα να αναφέρεται σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό ή σε τρύπα στα οικονομικά της χώρας με αφορμή τις πρόσφατες παροχές της κυβέρνησης.

Όμως, όπως διευκρίνισε, η πιθανή επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές μπορεί να κάνει τους θεσμούς πιο επιθετικούς. «Αποκλείεται 100%, δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα να κάνει τέτοιες αναφορές η έκθεση. Δεν υπάρχει. Ομως τέτοιου τύπου τοποθετήσεις μπορεί να σημαίνουν οτι το γεγονός πως υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να ξαναέρθουν οι πρόθυμοι στην κυβέρνηση προφανώς θα αλλάξει και θα κάνει πιο επιθετική τη στάση των θεσμών. Δεν θα υπάρξει τέτοια έκθεση αλλά οι πιέσεις ποτέ δεν έπαψαν να υπάρχουν.»

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση