ΣΕ ΛΙΓΟ: Έναρξη νέας προεκλογικής περιόδου με Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ

Το στίγμα της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών αναμετρήσεων και εν όψει της νέας προεκλογικής περιόδου για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου, αναμένεται να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας, με μία  εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σήμερα στις 10:00 το βράδυ στην ΕΡΤ . Αν και η διαμόρφωση του προγράμματος δεν έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο […]

4 Ιουνίου 2019

του/της Newsroom

Το στίγμα της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών αναμετρήσεων και εν όψει της νέας προεκλογικής περιόδου για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου, αναμένεται να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας, με μία  εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σήμερα στις 10:00 το βράδυ στην ΕΡΤ .

Αν και η διαμόρφωση του προγράμματος δεν έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Τσίπρας θα δώσει το στίγμα αυτής της νέας προεκλογικής περιόδου, στίγμα που θα ενσωματώνει τα μηνύματα και τα συμπεράσματα από τις κάλπες των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών όπου ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη συντριπτική ήττα.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για την προκήρυξη των εκλογών το διάστημα 10 – 13 Ιουνίου.

Στο μεταξύ υπό αναδιοργάνωση βρίσκεται το επιτελείο το οποίο θα πλαισιώσει τον Αλέξη Τσίπρα στη νέα προεκλογική εκστρατεία.

Η Έφη Αχτσιόγλου, εκτός απροόπτου, αναμένεται πως θα αναλάβει εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το κέντρο βάρους της εκπροσώπησης αναμένεται να μετατεθεί στο κόμμα.

Οι Γιάννης Δραγασάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Αλέξης Χαρίτσης διαμορφώνουν το νέο πρόγραμμα με την εντολή να δοθεί έμφαση σε προτάσεις για τα μεσαία στρώματα.

Την Επιτροπή για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων συγκροτούν πλην των Τσίπρα και Σκουρλέτη, οι Αντώνης Κοτσακάς, Αλέκος Φλαμπουράρης, Έφη Καλαμαρά, Δημήτρης Βίτσας και Θοδωρής Δρίτσας.

Το επιτελείο που τρέχει τη νέα καμπάνια απαρτίζεται πέραν του πρωθυπουργού από τους Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Παππά, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξη Χαρίτση.

Τα ψηφοδέλτια αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος της εβδομάδας προκειμένου να πάρουν την τελική έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024