,

Συγχαρητήρια Χαλιορή σε νικητές και ηττημένους της αυτοδιοίκησης

Τα συγχαρητήριά του σε όλους τους πρωταγωνιστές των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, νικητές και ηττημένους, θέλησε να εκφράσει δημόσια ο πολιτευτής της ΝΔ στη Φωκίδα Κωνσταντίνος Χαλιορής, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τον έντιμο αγώνα που έδωσαν αλλά και τη μέχρι τώρα προσφορά τους στον τόπο. Θέλω να συγχαρώ θερμά, το νέο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη […]

4 Ιουνίου 2019

του/της Newsroom

Τα συγχαρητήριά του σε όλους τους πρωταγωνιστές των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, νικητές και ηττημένους, θέλησε να εκφράσει δημόσια ο πολιτευτής της ΝΔ στη Φωκίδα Κωνσταντίνος Χαλιορής, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τον έντιμο αγώνα που έδωσαν αλλά και τη μέχρι τώρα προσφορά τους στον τόπο.

Θέλω να συγχαρώ θερμά, το νέο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, το νέο Δήμαρχο Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή και τον Δήμαρχο Δωρίδος Γιώργο Καπεντζώνη, για τις επιτυχείς πορείες τους στις απερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επιπλέον, θέλω να συγχαρώ τον νυν δήμαρχο Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο και τον επί σειρά ετών πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Φλώρο, για τον αξιοπρεπή και ηθικό αγώνα που έδωσαν κατά τh διάρκεια των εκλογών.

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν στο σύνολο των εκλογικών συνδυασμών όλων των βαθμίδων, ανεξάρτητα εάν κατάφεραν να εκλεγούν ή όχι.

Την επόμενη μέρα και με τον εκλογικό νόμο Σκουρλέτη να αποτελεί κατά κοινή πλέον ομολογία ένα κάκιστο νομοθέτημα, οι εκλεγμένοι αυτοδιοικητικοί θα κληθούν να διοικήσουν.

Η απάντηση τους σε αυτούς που ήθελαν να διαλύσουν την τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ηχηρή και να δοθεί μέσω των υγιών συνεργειών και συνεργασιών, με γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Θερμά συγχαρητήρια και καλό έργο σε όλους.

Κωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής
Οικονομολόγος – M.Sc
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Φωκίδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024