Μίνα Παπαναστασίου, μια υποψηφιότητα κόσμημα

0

Η παρουσία της Μίνας Παπαναστασίου, που διετέλεσε πρόεδρος στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ αποτελεί κόσμημα τόσο για το ίδιο, όσο και για την Εύβοια.

Η Μίνα Παπαναστασίου, με έντονη επαγγελματική ιδιότητα, στο χώρο της Δικαιοσύνης, έχει όπως είπε και στέλεχος της ευρύτερης Περιφέρειας Στερεάς, «καθαρή σκέψη και θα πει τις απόψεις της ακόμα κι αν έρθει σε ρήξη, που είναι χαρακτηριστικό που εκτιμώ. Ανοιχτή σε συνεργασίες και με άλλους χώρους, χωρίς φανατισμούς και στεγανά. Διατηρώντας όμως τη δίκη της ταυτότητα και σεβόμενη αυτήν των άλλων».

Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι από την ομάδα Κώστα Μπακογιάννη, τα περισσότερα στελέχη της πέτυχαν πρόσφατα σε Δήμους όπου εκτέθηκαν επικεφαλής, ενώ όσα απ’ αυτά διεκδικούν την εκπροσώπηση στη Βουλή, έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρίσκονται εκεί στις 7 Ιουλίου.

Από την πλευρά μας αυτό που έχουμε ξεχωρίσει είναι το διάφανο του χαρακτήρα της και η πίστη στη φιλία, που την διακρίνει. Επίσης όπως έδειξε μέχρι σήμερα έχει την ικανότητα να πορευτεί και ν’ αγωνιστεί για το συμφέρον της Εύβοιας και της Ελλάδας, γενικότερα, εκφράζοντας κάτι φρέσκο και ελπιδοφόρο.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση