Παρασκευή, Ιούνιος 5

Οι 12 δεσμεύσεις του #Αλέξης Τσίπρας για την επόμενη 4ετία

0

Το πήρες σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Ελλάδα του Αύριο, παρουσίασε την προηγούμενη Δευτέρα από το Μέγαρο Μουσικής, ο Αλέξης Τσίπρας και το στενό επιτελείο συνεργατών του.

Λίγες ώρες πριν, όμως, είχε επιχειρήσει να το επικοινωνήσει μέσω twiiter και της αυστηρής σηματοδότησης των μηνυμάτων που αναπαράγει.

 

«Το σχέδιό μας» διευκρίνιζε πριν τη μεγάλη συγκέντρωσε της Δευτέρας ο εν ισχύ πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, «δεν διαπνέεται μόνο από μέτρα & στόχους αλλά και από ένα όραμα για την Ελλάδα του αύριο. Μια Ελλάδα ισχυρή, πυλώνα αξιών & σταθερότητας.Μια Ελλάδα σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα.

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας & για το μέλλον μας & θα αποφασίσουμε να προχωρήσουμε μπροστά

Χτίζουμε μια οικονομία σύγχρονη, οικολογική, πρωτοπόρα και εξωστρεφή αλλά και μια οικονομία δίκαιη και ορθολογική.

Μπροστά μας υπάρχει η προοπτική ενός νέου Συντάγματος. Που διευρύνει τη λαϊκή συμμετοχή και προστατεύει τα δημόσια αγαθά.

Την ώρα που βρισκόμαστε μπροστά στο άλμα προς το μέλλον, όλοι οι Έλληνες βρισκόμαστε ενώπιον μιας ιστορικής απόφασης. Ή θα κρατήσουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Ή θα την δώσουμε πίσω σε αυτούς που μας χρεοκόπησαν.

 

Αυτές είναι κωδικοποιημένες  οι 12 δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα τετραετία:

 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε στο «κάδρο» των αντιπάλων του το παλαιό κατεστημένο, στοχοποιώντας βεβαίως τον εκφραστή του Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά επεκτάθηκε και στον «προκάτοχό» του Αντώνη Σαμαρά… και μέχρι εκεί.

 

Όπως διευκρινίζει άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του προσωπικού λογαριασμού…

Τώρα που βγήκαμε από την κρίση, μπορούμε ενωμένοι να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής. Με την αυτοπεποίθηση που μας γεμίζει ο νέος ηγετικός ρόλος της Ελλάδας στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

 

 

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση