Έπιασε κλέπτη εκτός υπηρεσίας

Αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, κατάφερε χθες αργά το βράδυ, να συλλάβει άμεσα, μετά από πεζή καταδίωξη, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιανοκλαδιού Φθιώτιδας, 34χρονο ημεδαπό, για κλοπή από οικία. Αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί του. Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι τρεις δράστες εισήλθαν, από μπαλκονόπορτα, σε οικία πρώτου ορόφου της […]

13 Ιουνίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, κατάφερε χθες αργά το βράδυ, να συλλάβει άμεσα, μετά από πεζή καταδίωξη, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιανοκλαδιού Φθιώτιδας, 34χρονο ημεδαπό, για κλοπή από οικία. Αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί του.

Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι τρεις δράστες εισήλθαν, από μπαλκονόπορτα, σε οικία πρώτου ορόφου της ανωτέρω περιοχής και ακολούθως αφού ερεύνησαν του εσωτερικούς χώρους της, προέβησαν στην αφαίρεση χρυσαφικών και μίας τσάντας που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Κατά τη διαφυγή τους, έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο ανωτέρω αστυνομικός, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε παρακείμενο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, να καταδιώξει τους δράστες και να ακινητοποιήσει έναν εξ αυτών, στις γραμμές του τρένου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιανοκλαδιού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024