, ,

“Το μεγάλο μας Τσίρκο” στο 1ο Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς

  Το τέλος του σχολικού έτους είναι γεγονός ,οι Πανελλαδικές εξετάσεις βρίσκονται ακόμη στην αρχή τους,αλλά οι εκδηλώσεις από το  1ο  Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς είναι ήδη έτοιμες. Το 1ο Λυκειο Λιβαδειάς παρέχει στους πολίτες της πόλης και όχι μόνο,δύο εκδηλώσεις ιδιαίτερες που δείχνουν πόσο έχουν ασχοληθεί ολόκληρη την σχολική χρονιά και το μεράκι των καθηγητών […]

13 Ιουνίου 2019

του/της Newsroom

 

Το τέλος του σχολικού έτους είναι γεγονός ,οι Πανελλαδικές εξετάσεις βρίσκονται ακόμη στην αρχή τους,αλλά οι εκδηλώσεις από το  1ο  Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς είναι ήδη έτοιμες.

Το 1ο Λυκειο Λιβαδειάς παρέχει στους πολίτες της πόλης και όχι μόνο,δύο εκδηλώσεις ιδιαίτερες που δείχνουν πόσο έχουν ασχοληθεί ολόκληρη την σχολική χρονιά και το μεράκι των καθηγητών τους για πολύπλευρη εκπαίδευση.

Ξεκινούμε με την έκθεση φωτογραφίας .

Το φωτογραφικό εργαστήρι  θα ξετυλίξει όλες τις προσλαμβάνουσες των παιδιών το τελευταίο έτος αποτυπωμένες στην φωτογραφία τους,στο έργο τους.

 

 

Το Θέατρο έχει την τιμητική του από το 1ο Γενικό  Λύκειο αφού ανεβάζει “Το μεγάλο μας Τσίρκο” του Ιάκωβου Καμπανέλλη,μία παράσταση σταθμός για το Ελληνικό Θέατρο.

 

Μια παράσταση απολαυστική γιατί η ζωντάνια των παιδιών και το ταμπεραμέντο τους ταιριάζει σε ένα τόσο “δυνατό” μουσικό  θεατρικό έργο.

Καλή επιτυχία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024