SEPTONA: Με βραβείο επιχειρηματικής εξωστρέφειας τιμήθηκε στους «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομία

Η SEPTONA διακρίθηκε στην κατηγορία «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια» στο πλαίσιο της εκδήλωσης των ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, η οποία έλαβε χώρα στις 10 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με την σημαντική αυτή διάκριση, τιμώνται οι επιχειρήσεις που έχουν ως βασικό στοιχείο τον εξωστρεφή προσανατολισμό, συνεισφέροντας έτσι στην εξισορρόπηση του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας. Η κα Κωνσταντίνα […]

17 Ιουνίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η SEPTONA διακρίθηκε στην κατηγορία «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια» στο πλαίσιο της εκδήλωσης των ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, η οποία έλαβε χώρα στις 10 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με την σημαντική αυτή διάκριση, τιμώνται οι επιχειρήσεις που έχουν ως βασικό στοιχείο τον εξωστρεφή προσανατολισμό, συνεισφέροντας έτσι στην εξισορρόπηση του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας.

Η κα Κωνσταντίνα Ευαγγελίου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος SEPTONA A.B.E.E, δήλωσε:

«Είναι πολύ τιμητική η διάκρισή μας στη κατηγορία Επιχειρηματική Εξωστρέφεια και επιβραβεύει την στρατηγική επιλογή μας να εστιάζουμε, εδώ και 3 δεκαετίες, στην παγκόσμια αγορά με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Στην οικογένεια της SEPTONA έχουμε διδαχθεί από τους δημιουργούς της να στοχεύουμε πάντα στην κορυφή. Σήμερα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι από ποτέ για το μέλλον καθώς με σκληρή δουλειά, επιμονή και σεβασμό στις ανάγκες των καταναλωτών στην Ελλάδα και στις 70 χώρες που δραστηριοποιούμαστε, διεκδικούμε ηγετικά μερίδια και πρωταγωνιστικό ρόλο στην διεθνή αγορά της προσωπικής περιποίησης.»

Η SEPTONA μια 100% Ελληνική εταιρία με 44 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παραγωγούς προϊόντων ατομικής υγιεινής παγκοσμίως, με εξαγωγική δραστηριότητα σε 70 χώρες και στις 5 ηπείρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024