,

Ποδηλατικός Αγώνας στον Παρνασσό

Ποδηλατικός αγώνας στον Παρνασσό Λίγα μόνο λόγια δεν φτάνουν να περιγράψουν το βουνό του Παρνασσού. Με τόσο μεγάλη έκταση και ενδιαφέρον που παρουσιάζει από κορυφή σε κορυφή, όπως και οι εναλλαγές στο τερέν και τη βλάστηση, το καθιστούν έναν από τους πιο ενδιαφέρον ποδηλατικούς προορισμούς. Ο Παρνασσός ανήκει σε τρεις νομούς (Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα) […]

26 Ιουνίου 2019

του/της Newsroom

Ποδηλατικός αγώνας στον Παρνασσό

Λίγα μόνο λόγια δεν φτάνουν να περιγράψουν το βουνό του Παρνασσού. Με τόσο μεγάλη έκταση και ενδιαφέρον που παρουσιάζει από κορυφή σε κορυφή, όπως και οι εναλλαγές στο τερέν και τη βλάστηση, το καθιστούν έναν από τους πιο ενδιαφέρον ποδηλατικούς προορισμούς.

Ο Παρνασσός ανήκει σε τρεις νομούς (Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα) με την κάθε πλευρά να έχει τα δικά της μυστικά και αξιοθέατα. Στην Βοιωτική πλευρά και με σήμα κατατεθέν το Λιβάδι Παρνασσού, θα φιλοξενηθεί ο 4ος αγώνας του EGS με ένα ιδιαίτερο δίκτυο διαδρομών που θα περιλαμβάνουν τα πάντα.

Με το υψόμετρο των μονοπατιών να φτάνει σχεδόν τα 1800 μέτρα και τη μοναδική θέα να κλέβει την παράσταση, σας περιμένουμε όλους να χαθούμε στα πυκνά έλατα που έχουν να πάρουν ποδηλατική πνοή από το 2010!

Έφτασε η στιγμή να αφυπνίσουμε τη Λυκώρεια…

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024