Απομάκρυναν από τον πεζόδρομο τα περίπτερα γιατί… εμπόδιζαν

Δύο ακόμα περίπτερα μετακινήθηκαν από τον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα με στόχο τη διάνοιξη και ανάδειξή του, αφού όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Θηβαίων προέβη σε αυτή την κίνηση “για λόγους εξωραϊσμού του περιβάλλοντος και της ανεμπόδιστης διάβασης των τυφλών στον πεζόδρομο “. Συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά το περίπτερο που βρίσκονταν δίπλα στη Δημοτική […]

18 Ιουνίου 2019

του/της Newsroom

Δύο ακόμα περίπτερα μετακινήθηκαν από τον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα με στόχο τη διάνοιξη και ανάδειξή του, αφού όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Θηβαίων προέβη σε αυτή την κίνηση “για λόγους εξωραϊσμού του περιβάλλοντος και της ανεμπόδιστης διάβασης των τυφλών στον πεζόδρομο “.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά το περίπτερο που βρίσκονταν δίπλα στη Δημοτική Αγορά, Επαμεινώνδα & Αντιγόνης, το οποίο σύμφωνα με την υπ’ αρ. 87/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη μεταφέρθηκε στο τέρμα της οδού Σπηλιώτη.

Επίσης, το περίπτερο που βρίσκονταν στην Κεντρική Πλατεία Θήβας, επί της Επαμεινώνδα, με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη,  κατεδαφίστηκε για λόγους εξωραϊσμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαρτίου 2023