Δεν τα κατάφερε η μικρή Σόνια

Το τραγικό συμβάν που συνέβη την Κυριακή στην Αταλάντη όπου δύο αδέρφια είχαν βρεθεί με το αυτοκίνητο του παππού τους εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να πεθάνει επιτόπου ο 21χρονος αδελφός που οδηγούσε το μοιραίο όχημα και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά η αδελφή και συνοδηγός Σόνια, 16 χρόνων. Η νεαρή είχε ακρωτηριαστεί και μεταφέρθηκε σε σοβαρή […]

19 Ιουνίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το τραγικό συμβάν που συνέβη την Κυριακή στην Αταλάντη όπου δύο αδέρφια είχαν βρεθεί με το αυτοκίνητο του παππού τους εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να πεθάνει επιτόπου ο 21χρονος αδελφός που οδηγούσε το μοιραίο όχημα και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά η αδελφή και συνοδηγός Σόνια, 16 χρόνων.

Η νεαρή είχε ακρωτηριαστεί και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου έδινε άνιση μάχη για τη ζωή της. Στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν πολλοί άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας προσφέροντας αίμα που χρειαζόταν. Δυστυχώς όμως όπως ανακοινώθηκε από το το νοσοκομείο, στις 7:30 το απόγευμα, σήμερα, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας ακόμη περισσότερο στη θλίψη τους γονείς τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024