,

“Διάλειμμα” στον καύσωνα αύριο, με μπόρες και καταιγίδες

Μπόρες και καταιγίδες προβλέπουν για αύριο Τρίτη οι μετεωρολόγοι της χώρας παρά το γεγονός ότι η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια. Η αυριανή αστάθεια προοιωνίζεται ήδη από σήμερα το μεσημέρι, αφού περιοδικές νεφώσεις “σκιάζουν” πολλές περιοχές της Στερεάς. «Από το μεσημέρι έως το απόγευμα οι λίγες νεφώσεις θα πυκνώσουν αρκετά και θα εκδηλωθούν μπόρες, βροχές και τοπικές […]

10 Ιουνίου 2019

του/της Newsroom

Μπόρες και καταιγίδες προβλέπουν για αύριο Τρίτη οι μετεωρολόγοι της χώρας παρά το γεγονός ότι η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια.

Η αυριανή αστάθεια προοιωνίζεται ήδη από σήμερα το μεσημέρι, αφού περιοδικές νεφώσεις “σκιάζουν” πολλές περιοχές της Στερεάς.

«Από το μεσημέρι έως το απόγευμα οι λίγες νεφώσεις θα πυκνώσουν αρκετά και θα εκδηλωθούν μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα» αναφέρει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος μάλιστα προσδιορίζει και τα σημεία που πληγούν περισσότερο.

Όπως αναφέρει “οι πιο ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένεται να καταγραφούν σε περιοχές που βρίσκονται μακρυά από παραλίες και κυρίως τα ορεινά – ημιορεινά”. Το ενδιαφέρον στοιχείο, ωστόσο, είναι ότι «βροχές ή και πιθανές καταιγίδες αναμένονται σε τοπικό επίπεδο και στην Αττική”.

 

https://www.facebook.com/meteo.kallianos/posts/1326681070817074

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024