,

Δημοσκόπηση του Δημόσιου ΙΕΚ Λιβαδειάς για την προσθήκη και νέων ειδικοτήτων

Δημοσκόπηση για τις νέες ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Λιβαδειάς Το Δημόσιο ΙΕΚ Λιβαδειάς στα πλαίσια της πρότασης που θα κάνει για τα νέα τμήματα ειδικοτήτων για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2019, σας καλεί να δηλώσετε την ειδικότητα που θα επιθυμούσατε να παρακολουθήσετε. Τα Δημόσια ΙΕΚ παρέχουν αρχική επαγγελματική κατάρτιση και   απευθύνονται σε αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ […]

28 Ιουνίου 2019

του/της Newsroom

Δημοσκόπηση για τις νέες ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Λιβαδειάς Το Δημόσιο ΙΕΚ Λιβαδειάς στα πλαίσια της πρότασης που θα κάνει για τα νέα τμήματα ειδικοτήτων για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2019, σας καλεί να δηλώσετε την ειδικότητα που θα επιθυμούσατε να παρακολουθήσετε. Τα Δημόσια ΙΕΚ παρέχουν αρχική επαγγελματική κατάρτιση και   απευθύνονται σε αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ και έχει διάρκεια 4 εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής  κατάρτισης και ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης. Τα μαθήματα   πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες και στους αποφοίτους των ΙΕΚ χορηγείται Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης. Το παρόν ερωτηματολόγιο καταγράφει τις ανάγκες απασχόλησης σε επαγγέλματα – ειδικότητες στην περιοχή μας και δεν αποτελεί αίτηση εγγραφής ή άλλης δέσμευσης για εγγραφή. Για να μεταβείτε στην Σελίδα ερωτηματολογίου πατήστε εδώ. Την ενημερωτική σελίδα για τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2024