Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένους στην Αταλάντη

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο 143ο χλμ της Εθνικής Οδού Λαμίας – Αθηνών λίγο μετά την Αταλάντη. Ένα αυτοκίνητο με προορισμό της Αθήνα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα. Στο όχημα επέβαιναν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και το 4χρονο εγγονάκι τους. Διερχόμενοι οδηγοί βοήθησαν στον απεγκλωβισμό τους, ενώ στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα δύο ασθενοφόρα […]

9 Ιουνίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο 143ο χλμ της Εθνικής Οδού Λαμίας – Αθηνών λίγο μετά την Αταλάντη. Ένα αυτοκίνητο με προορισμό της Αθήνα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα. Στο όχημα επέβαιναν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και το 4χρονο εγγονάκι τους.

Διερχόμενοι οδηγοί βοήθησαν στον απεγκλωβισμό τους, ενώ στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες πρώτα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από εκεί στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να υποβληθούν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηλικιωμένοι αρχικά έδειχναν να έχουν χτυπήσει σοβαρά, ωστόσο φαίνεται η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ το παιδί βγήκε χωρίς γρατζουνιά από το αυτοκίνητο.

Για το τροχαίο ατύχημα την προανάκριση ανέλαβε το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024