Η γιορτή του προστάτη των υγειονομικών στη Λαμία

Την Δευτέρα οι υγειονομικοί του Ν. Φθιώτιδας γιόρτασαν όλοι μαζί τους προστάτες τους Άγιους Ανάργυρους Κοσμά & & Δαμιανό. Στα πλαίσια της εορτής των Αγίων Αναργύρων πραγματοποιήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή χοροεσπερίδα στον Πολυχώρο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του Αγίου Λουκά. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεγάλος αριθμός ιατρών καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης και […]

5 Ιουλίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Δευτέρα οι υγειονομικοί του Ν. Φθιώτιδας γιόρτασαν όλοι μαζί τους προστάτες τους Άγιους Ανάργυρους Κοσμά & & Δαμιανό.

Στα πλαίσια της εορτής των Αγίων Αναργύρων πραγματοποιήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή χοροεσπερίδα στον Πολυχώρο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του Αγίου Λουκά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεγάλος αριθμός ιατρών καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης και νεοεκλεγής Δήμαρχος Ε. Καραΐσκος, ο αναπληρωτής Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Α. Κολοκυθάς, ο Πρόεδρος και η Ταμίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας κ. Ε. Ευδωρίδης  και κ. Β. Καραπέτσα και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Α. Μακρυγιάννης.

Η ενότητα, η ομοψυχία και ο σεβασμός προς το συνάδελφο αποτέλεσε το μήνυμα της ημέρας και προς αυτή τη κατεύθυνση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας θα συνεχίσει, αναλαμβάνοντας  και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον, οι οποίες προάγουν την σύσφιξη των διαπροσωπικών σχέσεων  ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους αλλά και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024