“Λαμπάδιασε” λεωφορείο σε στάση… στο κέντρο της Λιβαδειάς (φωτό)

Έκπληκτοι αντιμετώπισαν τη θέα φλεγόμενου λεωφορείου επί της οδού Αχιλλέως οι πολίτες της Λιβαδειάς, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, κάνοντας το σταυρό τους που το όχημα βρίσκονταν σε στάση και χωρίς επιβαίνοντες… καθώς όπως παρατηρούσαν θα βρίσκονταν σε άμεσο κίνδυνο οι ζωές τους. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 4 πυροσβεστικά οχήματα με 8 άνδρες της […]

10 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

Έκπληκτοι αντιμετώπισαν τη θέα φλεγόμενου λεωφορείου επί της οδού Αχιλλέως οι πολίτες της Λιβαδειάς, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, κάνοντας το σταυρό τους που το όχημα βρίσκονταν σε στάση και χωρίς επιβαίνοντες… καθώς όπως παρατηρούσαν θα βρίσκονταν σε άμεσο κίνδυνο οι ζωές τους.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 4 πυροσβεστικά οχήματα με 8 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το “ατύχημα”, με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λιβαδειάς, Επιπυραγό Κωνσταντίνο Πούλο να εξηγεί ότι “Η πυρκαγιά εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του λεωφορείου, στο χώρο της μηχανής και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης”.

ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λιβαδειάς, Επιπυραγός κ. Κωνσταντίνος Πούλος

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. “Το θετικό” ωστόσο όπως παρατήρησε και ο Διοικητής “είναι ότι το λεωφορείο ήταν σε στάση και δεν είχε μέσα επιβαίνοντες”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024