Παραιτήθηκε ο Δ.Σ. και πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης

0

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ υπέβαλε σήμερα ο Μανώλης Παναγιωτάκης στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα.

Όπως έγινε γνωστό, ύστερα από αίτημα του ΥΠΕΝ, ο κ. Παναγιωτάκης θα ασκεί τα καθήκοντα μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης του.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Παναγιωτάκης ενημέρωσε τον Υπουργό για την κατάσταση της επιχείρησης και έθεσε στη διάθεση του Υπουργού την παραίτησή του «για να διευκολύνει την κυβέρνηση στην άσκηση της πολιτικής της».

Σημειώνεται ότι μόλις χτες, ο νέος Υπουργός Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, χαρακτήρισε «Επείγον και πιεστικό» το ζήτημα της ΔΕΗ. Ενώ, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε ότι ««Επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας».

Στο μεταξύ, συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, ζητά η ΓΕΝΟΠ με επιστολή που απέστειλε σήμερα στο υπουργείο, επισημαίνοντας την άμεση προτεραιότητα της κατάστασης αλλά και την ανησυχία των εργαζομένων.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση