,

Η Λυσιστράτη από παιδιά για μεγάλους στην Χαλκίδα

  Το Θεατρικό εργαστήρι παιδιών 7-13 ετών και ενηλίκων του Θεάτρου Περι-Τεχνών Χαλκίδας, παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 9μ.μ. στο Θέατρο Κωτσόπουλου Χαλκίδας. Η υπόθεση: Η Λυσιστράτη είναι κωμωδία του Αριστοφάνη που γράφτηκε και διδάχθηκε το 411 π.Χ.. Θεωρείται ένα από τα παλιότερα και χαρακτηριστικότερα […]

11 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

 

Το Θεατρικό εργαστήρι παιδιών 7-13 ετών και ενηλίκων του Θεάτρου Περι-Τεχνών Χαλκίδας, παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 9μ.μ. στο Θέατρο Κωτσόπουλου Χαλκίδας.

Η υπόθεση: Η Λυσιστράτη είναι κωμωδία του Αριστοφάνη που γράφτηκε και διδάχθηκε το 411 π.Χ.. Θεωρείται ένα από τα παλιότερα και χαρακτηριστικότερα αντιπολεμικά έργα. Η υπόθεση έχει να κάνει με την απεργία που κηρύσσουν οι γυναίκες της Αθήνας και της Σπάρτης, προσπαθώντας έτσι να πείσουν τους άντρες τους να σταματήσουν τον Πελοποννησιακό Πόλεμο.

Παίζουν τα παιδιά με σειρά εμφάνισης:
Ελευθερία Ηλία, Μαρία Μπασιάκου, Μαριαλένα Αποστόλου, Κωνσταντίνα,Κωνσταντίνος Μπασιάκος, Αναστασία Ελευθερίου, Χάρης Κώτσαρης, Γιάννης Κωνσταντίνος, Ανδριάνα Σακελαράκη, Άντζυ Μήλιου, Κωνσταντίνος Κοτρογιάννης, Κωνσταντίνος Σαραντάκος

Παίζουν οι ενήλικες:
Χριστίνα Νικολή, Γιάννης Σαλάπας, Ευτυχία Ντούπη, Νάνσυ Γκιουλέ, Πανωραία Μπλιάχα, Ξανθίππη Κωνσταντινίδου, Μπελίντα Κυρεκιάνη, Νίκος Κατριμπούζας, Δημήτρης Σαραντάκος.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Ιωάννα Μερκουριάδου
Ήχος-φώτα:Kώστας Μπολίνης
Κουστούμια: Μαριάνθη Σπύρου
Μουσική επiμέλεια: Ιωάννα Μερκουριάδου
Επιμέλεια παράστασης: Πέρη Καραμούζη
Ενίσχυση συλλόγου 5 ευρώ
Πληροφορίες τηλ. 6934714425

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024