,

Οιπότες του Θεάτρου ξαναχτυπούν,μετά από χρόνια, με το έργο “‘Η δέ γυνή να φοβήται τον άνδρα”

Χαρήκαμε πολύ που επέστρεψαν, μας είχαν λείψει, αυτή είναι η αλήθεια. Η θεατρική ομάδα Οιπότες του θεάτρου ξεκινούν  ξανά με την εξής ανάρτηση στο fb: Ξέρετε πως γίνεται με τις ομάδες… Πρώτα είδαμε το ίδιο όνειρο… Και ύστερα, με τον καιρό, χαλαρώσαμε,  λουφάραμε, “άστο, δεν βγαίνει μωρέ” και τέτοια… Μετά κοιταχτήκαμε αλλιώς και αυτό ήταν.. […]

13 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

Χαρήκαμε πολύ που επέστρεψαν, μας είχαν λείψει, αυτή είναι η αλήθεια. Η θεατρική ομάδα Οιπότες του θεάτρου ξεκινούν  ξανά με την εξής ανάρτηση στο fb:

Ξέρετε πως γίνεται με τις ομάδες…
Πρώτα είδαμε το ίδιο όνειρο… Και ύστερα, με τον καιρό, χαλαρώσαμε,  λουφάραμε, “άστο, δεν βγαίνει μωρέ” και τέτοια…
Μετά κοιταχτήκαμε αλλιώς και αυτό ήταν.. Άνοιξαν σεντούκια, πιάσαμε πινέλα, βελόνες, μουσικές, καπέλα, βίδες, τηλέφωνα σε γνωστούς και άγνωστους… Τα μανίκια σηκώθηκαν ακόμη πιο πάνω, τη θάλασσα με το κιάλι μέσα στον καύσωνα, και πρόβα και κόντρα πρόβα και ξενύχτι και πίστη που δυνάμωσε και λύσεις στα εμπόδια, και κείμενα και ένα γαζί εδώ και πάμε… Φώτα…αφίσα και…
Πρεμιέρα κατακαλόκαιρο; ναι ρε..
στα βουνά “οιπότες” μου;
Ρε μαζί να ‘μαστε, και όπου βγει…

 Πρεμιέρα την Κυριακή 14 Ιουλίου στο Ζερίκι   στις 20:30.

 

Παίζουν :Δημήτρης Βλάχος, Εφη Τζαβαρα, Μαρία Δαλδαβάνη, Μαριλενα Λένα, Λάμπρος Πουρνάρας, Ευδοκία Παπανικολάου, Γιώργος Αργυρίου, Χριστίνα Τσάπρα, Κώστας Πουρνάρας, Βάσω Δολαπτσή, Ευδοκία Τσάπρα Δημήτρης Τσιόφλιος, Δημήτρης Κωστακόπουλος.

 

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.Είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσετε γιατί σας έχει λείψει.Μας έχει λείψει το ταλέντο σας και σε εμάς, η αγάπη σας για το θέατρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024