Ίσως και αύριο η ανακοίνωση νέου προέδρου της ΝΟΔΕ

Εξελίξεις αναμένονται ίσως και αύριο σχετικά με τον ορισμό νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας. Σύμφωνα με τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες η Γραμματεία Οργανωτικού έχει καταλήξει στο όνομα του αντικαταστάτη του μέχρι πρότινος προέδρου, Πέτρου Ποδάρα. Πρόκειται για πρόσωπο που έχει ενεργή θέση στα κομματικά δρώμενα, χωρίς όμως να έχει συμμετάσχει σε εκλογική διαδικασία. Το κόμμα της […]

24 Ιουλίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Εξελίξεις αναμένονται ίσως και αύριο σχετικά με τον ορισμό νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας. Σύμφωνα με τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες η Γραμματεία Οργανωτικού έχει καταλήξει στο όνομα του αντικαταστάτη του μέχρι πρότινος προέδρου, Πέτρου Ποδάρα. Πρόκειται για πρόσωπο που έχει ενεργή θέση στα κομματικά δρώμενα, χωρίς όμως να έχει συμμετάσχει σε εκλογική διαδικασία.

Το κόμμα της συμπολίτευσης έχει φτάσει στην επιλογή του προσώπου με γνώμονα την φυσιογνωμία που θέλει να δώσει ο αρχηγός και πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ένα κόμμα ανοικτό στην κοινωνία, με εκπροσώπους χωρίς εξαρτήσεις και αδιάφορους σε προσωπικά πολιτικά παιχνίδια.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων που ολοκληρώθηκαν ύστερα από την ψηφοφορία στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης και τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν για την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024