Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών της Elpedison

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (στο εξής “ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.”) ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, ότι ολοκληρώθηκε η πώληση των 147.749 μετοχών της «Elpedison A.E.» (1,48% του Μετοχικού Κεφαλαίου) από την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. στην «ElpedisonBV» έναντι του ποσού του 1.2 εκατ ευρώ. Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. είχε ενημερώσεις από τις 20 […]

27 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (στο εξής “ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.”) ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, ότι ολοκληρώθηκε η πώληση των 147.749 μετοχών της «Elpedison A.E.» (1,48% του Μετοχικού Κεφαλαίου) από την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. στην «ElpedisonBV» έναντι του ποσού του 1.2 εκατ ευρώ.

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. είχε ενημερώσεις από τις 20 Ιουνιου  2019,  σχετικά με την υπογραφή Συμφωνητικού Μεταβίβασης Μετοχών (Share Purchase Agreement) μεταξύ της θυγατρικής εταιρείας της «ΕΛΛΑΚΤΩΡ A.E.», «Ελληνική Ενέργεια & Ανάπτυξη (HE&D) Α.Ε.», της «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» και της «Elpedison BV», για τη μεταβίβαση των μετοχών της «Elpedison Α.Ε.» που κατέχουν οι δύο προηγούμενες εταιρείες.

Η πώληση/μεταβίβαση των μετοχών κυριότητας της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. υλοποιήθηκε (Closing), μετά την ικανοποίηση των προϋποθέσεων (Conditions Precedent) που προβλέπονται στο προαναφερόμενο Συμφωνητικό Μεταβίβασης Μετοχών, οι οποίες αφορούσαν σε συναινέσεις τρίτων μερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024