Ιστιαία δεν πρόλαβε ούτε να δει τα κλοπιμαία γιατί τον συνέλαβαν

Διέρρηξε σπίτι και συνελήφθη αμέσως μετά Συνελήφθη, σήμερα  τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπής από οικία. Ειδικότερα, ο 45χρονος παραβίασε παράθυρο της οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος […]

30 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

Διέρρηξε σπίτι και συνελήφθη αμέσως μετά

Συνελήφθη, σήμερα  τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπής από οικία.

Ειδικότερα, ο 45χρονος παραβίασε παράθυρο της οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, για διάπραξη κλοπών και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024