Σε λίγες ώρες η ανακοίνωση του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Ευβοιας

0

Συνεδριάζει το απόγευμα υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,  στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
Κατά τη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί η εκλογή του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την εκλογή του νέου γραμματέα, τη θέση του οποίου αναμένεται να καταλάβει ο κ. Γιώργος Στεργίου, το κόμμα θα προβεί και στην ανακοίνωση του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Ευβοίας. Για την θέση έχουν επιλεγεί τέσσερα στελέχη, μεταξύ των οποίων οι Θανάσης Ψαράκης, Βασίλης Μπαλτάς και Σοφία Λιαμπότη. Το τέταρτο στέλεχος που έχει εξεταστεί και συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές γνώμες, συμμετέχει στις συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ, δεν είναι εκλεγμένο μέλος, όμως θεωρείται αδέσμευτος και ικανός να δώσει μια νέα ώθηση προς την κοινωνία για το κόμμα, κάτι που αποτελεί και το ζητούμενο. Πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία με πλούσια επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση, συσπειρώνει στο πρόσωπό του όλα τα μέλη που θέλουν να δουν την κομματική οργάνωση να αναλαμβάνει δράση μέσα στην κοινωνία, προβάλλοντας το έργο της Κυβέρνησης.

Αναμονή λοιπόν λίγων ωρών για την ανακοίνωση του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ, που έτσι κι αλλιώς σας την είχαμε φωτογραφίσει από την ώρα που ανακοινώθηκε η παραίτηση του πρ. προέδρου Πέτρου Ποδάρα.  Ο απερχόμενος πρόεδρος έδωσε τον αγώνα του και έφερε τη νίκη και στην Εύβοια για τη Νέα Δημοκρατία. Πιστεύουμε ότι ο νέος θα συνεχίσει το έργο του με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση