Η Βουλή ψηφίζει για την άρση ασυλίας Πολάκη – Αποχώρησε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ολομέλεια της Βουλής μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για την άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, βρίσκεται αυτή την ώρα στο στάδιο της ψηφοφορίας.   Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε μετά την ομιλία του κ. Πολάκη και την τοποθέτηση στη Βουλή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλου. Η διαδικασία […]

31 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

Η Ολομέλεια της Βουλής μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για την άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, βρίσκεται αυτή την ώρα στο στάδιο της ψηφοφορίας.

 

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε μετά την ομιλία του κ. Πολάκη και την τοποθέτηση στη Βουλή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η διαδικασία διεξάγεται με αφορμή την άφιξη στη Βουλή δύο δικογραφιών, εκείνης για την ηχογράφηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και εκείνης για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι δικογραφίες εστάλησαν στην Ολομέλεια από την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία ενέκρινε και τη σχετική προώθησή τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2024