Αίτηση της ΣΤΑΣΥ στη ΡΑΣ για προαστιακά δρομολόγια μέχρι Κιάτο και Χαλκίδα

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΑΘΗΝΑΣ Αίτηση της ΣΤΑΣΥ στη ΡΑΣ για προαστιακά δρομολόγια μέχρι Κιάτο και Χαλκίδα   Η ΣΤΑΣΥ αιτήθηκε αλλαγή της άδειάς της με σκοπό να μπορεί να δραστηριοποιείται στις επιβατικές μεταφορές χρησιμοποιώντας και το δίκτυο του προαστιακού σιδηροδρόμου  και πιο συγκεκριμένα, με δρομολόγια μέχρι το Κιάτο και τη Χαλκίδα. Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή η […]

30 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

 

Η ΣΤΑΣΥ αιτήθηκε αλλαγή της άδειάς της με σκοπό να μπορεί να δραστηριοποιείται στις επιβατικές μεταφορές χρησιμοποιώντας και το δίκτυο του προαστιακού σιδηροδρόμου  και πιο συγκεκριμένα, με δρομολόγια μέχρι το Κιάτο και τη Χαλκίδα.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή η ΣΤΑΣΥ χρησιμοποιεί το τμήμα του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από τον Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι και το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο «μοιράζεται» με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η σχετική αίτηση κατατέθηκε στις 4 Ιουλίου στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) από τη διοίκηση της Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ) η οποία αναμένει την έγκριση του Σχεδίου Διαχείρισης Ασφάλειας προκειμένου να κατατεθεί το σχετικό business plan.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024