Νεκρός βρέθηκε δύτης στα Σκορπονέρια

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ζωή του ένας 56χρονος Έλληνας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Ιουλίου, στη θαλάσσια περιοχή Σκορπονερίων Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου. Συγκεκριμένα, ο 56χρονος φορούσε στολή αυτοδύτη (όπως σχετικά ανέφερε το δημοσίευμα του λιμεναρχείου) και έπλεε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα, όπου εντοπίστηκε από το πλήρωμα του Επαγγελματικού Αλιευτικού σκάφους […]

18 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ζωή του ένας 56χρονος Έλληνας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Ιουλίου, στη θαλάσσια περιοχή Σκορπονερίων Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος φορούσε στολή αυτοδύτη (όπως σχετικά ανέφερε το δημοσίευμα του λιμεναρχείου) και έπλεε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα, όπου εντοπίστηκε από το πλήρωμα του Επαγγελματικού Αλιευτικού σκάφους ” Όσιος Δαυίδ”, ο κυβερνήτης του οποίου ειδοποίησε αμέσως το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Ο 56χρονος άντρας ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος  και αφού μεταφέρθηκε στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χαλκίδας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024