Ο Φ. Σπανός αποφάσισε ν’ αντιμετωπιστούν άμεσα οι κατολισθήσεις στους Στρόπωνες

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού με θέμα την αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινομένων που έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή των Στροπώνων Εύβοιας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κα Τζοβάνα Γκόγκου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ του Νομού Ευβοίας […]

3 Ιουλίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού με θέμα την αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινομένων που έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή των Στροπώνων Εύβοιας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κα Τζοβάνα Γκόγκου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ του Νομού Ευβοίας κ. Κώστας Λάππας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας κ. Μανώλης Κηλίφης, καθώς και στελέχη του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ).

Σε συνέχεια της επιτόπιας αυτοψίας που είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα, διαπιστώθηκε από τα στελέχη του ΙΓΜΕ η ανάγκη λήψης μέτρων και συμφωνήθηκε η άμεση συγκρότηση τεχνικού κλιμακίου για τον σχεδιασμό άμεσων αλλά και μακροπρόθεσμων λύσεων  για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024