Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λίμνη, για κλοπή από σπίτι

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λίμνη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, 47χρονος αλλοδαπός, για διάπραξη κλοπής από οικία, στην ανωτέρω περιοχή. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι πρώτες πρωινές ώρες της 04-07-2019, ο 47χρονος εισήλθε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό. Στη κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε και […]

6 Ιουλίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λίμνη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, 47χρονος αλλοδαπός, για διάπραξη κλοπής από οικία, στην ανωτέρω περιοχή.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι πρώτες πρωινές ώρες της 04-07-2019, ο 47χρονος εισήλθε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό.

Στη κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κάρτα Τραπέζης,  η οποία ανήκε στον παθόντα, ενώ ακολούθως από την οικία του κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο είχε επιμελώς κρυμμένο σε ντουλάπα αυτής.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024