Τέλος το κάπνισμα στα δημόσια κτίρια

Η πλήρης και καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε όλα τα Δημόσια Κτήρια, μέσα στους επόμενους μήνες αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη του Μεγάρου Μαξίμου ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη. Πέραν της μάχης για τη βελτίωση της υγείας των πολιτών, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι […]

24 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

Η πλήρης και καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε όλα τα Δημόσια Κτήρια, μέσα στους επόμενους μήνες αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη του Μεγάρου Μαξίμου ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Πέραν της μάχης για τη βελτίωση της υγείας των πολιτών, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι δράσεις που πρέπει να αναληφθούν άμεσα αλλά και μεσοπρόθεσμα για τη μείωση του καπνίσματος, την οποία ο πρωθυπουργός ανέδειξε σε μείζονα προτεραιότητα.

 

Ειδικότερα, με στόχο τη βελτίωση της Υγείας των πολιτών μέσω της μείωσης του καπνίσματος αποφασίστηκε:
– Η άμεση και αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα Δημόσια Κτίρια. Δηλαδή τη Βουλή, τα υπουργεία, τα νοσοκομεία, τα σχολεία και γενικότερα τις δημόσιες υπηρεσίες.

– Η έναρξη ευρείας καμπάνιας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ενόψει της καθολικής εφαρμογής του νόμου τους επόμενους μήνες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024