Μην ψάχνετε και μην εκτίθεστε

Σχετικά με τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Εύβοιας, θέλουμε να πούμε ότι “η μπίλια έκατσε” στο όνομα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΥΑΤΟΓΛΟΥ. Ότι άλλο αναφέρεται, αποτελεί έκφραση κρυφής επιθυμίας και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Μην ασχολείστε πλέον με το όνομα, αλλά με την ικανότητα του προσώπου. Πράγμα που κι αυτό έχει διερευνηθεί ενδελεχώς. Αυτά τα ολίγα […]

6 Αυγούστου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σχετικά με τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Εύβοιας, θέλουμε να πούμε ότι “η μπίλια έκατσε” στο όνομα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΥΑΤΟΓΛΟΥ. Ότι άλλο αναφέρεται, αποτελεί έκφραση κρυφής επιθυμίας και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Μην ασχολείστε πλέον με το όνομα, αλλά με την ικανότητα του προσώπου. Πράγμα που κι αυτό έχει διερευνηθεί ενδελεχώς.

Αυτά τα ολίγα και να θυμάστε ότι ο πρόεδρος έπρεπε να έχει την “έξωθεν καλή μαρτυρία”, ότι δεν ανήκει, δηλαδή, σε κανένα μπλοκ εξάρτησης. Εμείς κάνουμε πολιτικό ρεπορτάζ κι όχι κουτσομπολιό.

Άλλωστε ήμασταν οι πρώτοι που γράψαμε συγκεκριμένα, πότε θα πραγματοποιηθούν οι αλλαγές στους δημόσιους φορείς της Εύβοιας. Τώρα βλέπουμε να ενστερνίζονται και άλλοι την άποψή μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024