Πυρετώδεις εργασίες τον Αύγουστο στην Λιβαδειά

0

Παρότι έχουν ξεκινήσει οι διακοπές,για πολλούς από εμάς, τα συνεργεία που έχουν αναλάβει την υλοποίηση των έργων στην πόλη της Λιβαδειάς ,εργάζονται συνεχώς. Γιαυτό το λόγο βρίσκονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα τους ,στο σωστό χρόνο υλοποίησης και η ολοκλήρωση τους θα γίνει στην ώρα τους.

Γήπεδο Ζαγαρά Λιβαδειάς

 

Αναφερόμαστε στο Γήπεδο του Ζαγαρά Λιβαδειάς ένα δύσκολο,έργο αφού θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί και εκβραχισμός,ο οποίος και έγινε και τώρα είναι στην φάση της διάστρωσης υλικού με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος του 2019 .Οι εργασίες συνεχίζονται και όλοι στο Ζαγαρά καμαρώνουν για ένα έργο που χρόνιζε και το είχαν ανάγκη οι κάτοικοι άλλα και οι πολίτες  της ευρύτερης περιοχής.

Να σας θυμίσουμε ότι η σύμβαση ανάθεσης υπεγράφη στις 26 Φεβρουαρίου 2019  μεταξύ της Δημάρχου Γιώτας Πούλου και του Ευάγγελου Γυφτοδήμου, ως εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας “Π. Αλιφέρης – Α. Φουρτούνη & ΣΙΑ ΕΕ δ.τ. ΑΛΦΑΤΕΡ ΕΕ”.

Το ύψος της χρηματοδότησης ύψους 625.000 ευρώ, αποτελεί πρωτοβουλία της Περιφέρειας για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Λεβαδέων, πέρα από την διοικητική της ευθύνη, έπειτα από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά και αφορά στο έργο που περιλαμβάνει:

  • Χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή υπόβασης εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα
  • Εξυγίανση βραχώδους πρανούς
  • Εργασίες μόρφωσης-σταθεροποίησης της σκάφης της περιοχής του αγωνιστικού χώρου
  • Διάνοιξη τάφρου για την κατασκευή δύο συλλεκτηρίων αποστραγγιστικών τάφρων του αγωνιστικού χώρου
  • Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα μετά των υλικών πλήρωσής του.
  • Κατασκευή περίφραξης περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου μετά της κατασκευής στηθαίου για την πάκτωση της.

 

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς από την άλλη εκτελούνται και τελειώνουν  οι εργασίες του έργου που υπεγράφη  στις 6 Μαρτίου μεταξύ της Δημάρχου Λεβαδέων κ Γιώτας Πούλου και του αναδόχου κ. Στάικου Γ. Νικολάου, σύμβαση που αφορά στο έργο με τίτλο “Πιλοτική δράση “ΕΜΑΥΤΙΩΝ” και αφορά στη διαμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του αύλειου χώρου του 4ου Δημοτικού σχολείου του Δήμου Λεβαδέων προϋπολογισμού 50.000 €.

Έτσι λοιπόν σε λίγο τα παιδιά θα έχουν γήπεδο πετοσφαίρισης – volleyball και γηπέδου καλαθοσφαίρισης –basketball στον προαύλειο χώρο του σχολείου. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη όχι μόνο για τους μαθητές αλλά και για τους νέους της πόλης, κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών για την άθλησή τους. Αλλά κατά την διάρκεια των εργασιών έχει απαγορευθεί η είσοδος για την αποφυγή ατυχημάτων.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση