Μια του κλέφτη…δυο του κλέφτη

Το Τμήμα άμεσης δράσης της Χαλκίδας ανακοίνωσε την επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο δραστών η οποίοι εντοπίστηκαν επί το έργον. Συγκεκριμένα χθες το πρωί 7 Αυγούστου οι δύο δράστες ένας άνδρας 39 χρονών και μια γυναίκα 33χρονών μπήκαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα σε αυτοκίνητο, προκειμένου να πάρουν ότι προλάβουν,  ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν το […]

8 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Το Τμήμα άμεσης δράσης της Χαλκίδας ανακοίνωσε την επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο δραστών η οποίοι εντοπίστηκαν επί το έργον.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί 7 Αυγούστου οι δύο δράστες ένας άνδρας 39 χρονών και μια γυναίκα 33χρονών μπήκαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα σε αυτοκίνητο, προκειμένου να πάρουν ότι προλάβουν,  ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν το είχε κλειδώσει καθώς θα επέστρεφε σε αυτό άμεσα.

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν άμεσα αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια άμεσα να συλληφθούν από τους Αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της έρευνας από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι νωρίτερα οι συλληφθέντες είχαν παραβιάσει παράθυρο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, ιδιοκτησίας ημεδαπής, σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου αφαίρεσαν από το εσωτερικό του την πρόσοψη του ραδιοφώνου και άλλα αντικείμενα.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024