Ειδήσεις από τη Βόρεια Εύβοια

Πολιτιστικό Τετραήμερο σε Άγιο – Λουτρά Αιδηψού. Πρώτη έκθεση φωτογραφίας από τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου Αγιοκάμπου. Επρόκειτο για ένα πολιτιστικό τετραήμερο, το υλικό του οποίου φιλοξενήθηκε αρχικά στο Δημοτικό σχολείο Αγίου, ενώ μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο θαλασσινό περίπτερο “ΚΥΜΑ” της λουτρόπολης Αιδηψού, που αποτελεί το κορυφαίο, ίσως, εκ των νεοτέρων μνημείων της περιοχής. Θέμα του […]

14 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Πολιτιστικό Τετραήμερο σε Άγιο – Λουτρά Αιδηψού. Πρώτη έκθεση φωτογραφίας από τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου Αγιοκάμπου.

Επρόκειτο για ένα πολιτιστικό τετραήμερο, το υλικό του οποίου φιλοξενήθηκε αρχικά στο Δημοτικό σχολείο Αγίου, ενώ μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο θαλασσινό περίπτερο “ΚΥΜΑ” της λουτρόπολης Αιδηψού, που αποτελεί το κορυφαίο, ίσως, εκ των νεοτέρων μνημείων της περιοχής.

Θέμα του “Η Βόρεια Εύβοια μέσα απ’ τις φωτογραφίες”. Φυσικά δεν περιελάμβανε εικόνες μόνο της λουτρόπολης και των πέριξ αυτής προορισμών, συνοδευόμενες από την “ποιοτική ηδονή” της υπερσύγχρονης οπτικής τεχνολογίας και της μουσικής jazz, αλλά και των πραγματικών μνημείων της φύσης, όπως “οι καταρράκτες του Δρυμώνα”, αλλά και των Μηλεών.

Δεσπόζουσα η παρουσία στην Έκθεση και με σημαντικά μηνύματα του νέου Δημάρχου κου Γιάννη Κοντζιά, όπως και δυναμικού της επόμενης Δημοτικής Αρχής (φωτό Σταυρούλα Σπίτσα – Γιώργος Στέφος), Μέγας Χορηγός του Πολιτιστικού Τετραημέρου το Ι.Κ.Τ.Ε.Ο “ΕΚΗΒΟΛΟΣ, της Βόρειας Εύβοιας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024