Με μηνύσεις “επανέρχεται” ο Πάνος Καμμένος

Παρά την αδυναμία καθόδου των ΑΝ.ΕΛ. στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές, η τρέχουσα επικαιρότητα στάθηκε αφορμή να υπενθυμίσει την ύπαρξή τους… αφού επέλεξαν να κάνουν δυναμική επανεμφάνιση, με ανανεωμένο μάλιστα λογότυπο, υπερασπιζόμενοι τον Πρόεδρο της πολιτικής ομάδας Πάνο Καμμένο που η σημερινή ειδησεογραφία τον παρουσίαζε “θύμα” οργισμένων πολιτών, οι οποίοι υποδέχτηκαν αυτόν και την οικογένειά του με […]

16 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Παρά την αδυναμία καθόδου των ΑΝ.ΕΛ. στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές, η τρέχουσα επικαιρότητα στάθηκε αφορμή να υπενθυμίσει την ύπαρξή τους… αφού επέλεξαν να κάνουν δυναμική επανεμφάνιση, με ανανεωμένο μάλιστα λογότυπο, υπερασπιζόμενοι τον Πρόεδρο της πολιτικής ομάδας Πάνο Καμμένο που η σημερινή ειδησεογραφία τον παρουσίαζε “θύμα” οργισμένων πολιτών, οι οποίοι υποδέχτηκαν αυτόν και την οικογένειά του με “απρεπείς” χειρονομίες στο νησί τους.

 

Σύμφωνα λοιπόν, με επίσημη ανακοίνωσή τους, η επίθεση ήταν πράγματι υπαρκτή, όχι όμως από απλούς νησιώτες αλλά από επώνυμο μεγαλοπαράγοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου κι εσχάτως σειράς Μέσων Ενημέρωσης.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου. 

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024