,

Αγιασμός πριν το ματς

Πριν την πραγματοποίηση της προπόνησης  πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο αγωνιστικό τμήμα του ΔΑΚ Λαμίας με ευχή όλων μια καλή αγωνιστική χρονιά. Μετά το τέλος του αγιασμού ο Μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στους παίκτες εκφράζοντας την στήριξή του για τη νέα χρονιά που ξεκινάει το Σάββατο με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός Συνεχίζεται η προετοιμασία […]

23 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Πριν την πραγματοποίηση της προπόνησης  πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο αγωνιστικό τμήμα του ΔΑΚ Λαμίας με ευχή όλων μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Μετά το τέλος του αγιασμού ο Μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στους παίκτες εκφράζοντας την στήριξή του για τη νέα χρονιά που ξεκινάει το Σάββατο με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Λαμίας την Πέμπτη 22/8 ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου 24/8 στις 19:00 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα κυρίως περιελάμβανε επιθετική τακτική και στατικές φάσεις. Ενσωματώνεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σιγά σιγά και ο Τσούκαλος που ήταν τραυματίας.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσουν να διατίθενται αύριο  Παρασκευή 23/8 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024