Έπιασαν δύο γυναίκες για κλοπές

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας χθες τις απογευματινές ώρες, σε Χαλκίδα και Ερέτρια, συλλαμβάνοντας δύο γυναίκεςς, ηλικίας 45 και 41 ετών αντίστοιχα, για διάπραξη κλοπής και απόπειρας κλοπής. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη η 45χρονη, γιατί, όπως προέκυψε, μπήκε σε κατάστημα της Χαλκίδας και πήρε μία τσάντα, η οποία ανήκε σε υπάλληλο που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα […]

7 Αυγούστου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας χθες τις απογευματινές ώρες, σε Χαλκίδα και Ερέτρια, συλλαμβάνοντας δύο γυναίκεςς, ηλικίας 45 και 41 ετών αντίστοιχα, για διάπραξη κλοπής και απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη η 45χρονη, γιατί, όπως προέκυψε, μπήκε σε κατάστημα της Χαλκίδας και πήρε μία τσάντα, η οποία ανήκε σε υπάλληλο που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Τα προϊόντα της κλοπής, βρέθηκαν στην κατοχή της, κατασχέθηκαν και δόθηκαν στην κάτοχό τους.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, συνέλαβαν την 41χρονη, για απόπειρα κλοπής από σπίτι της περιοχής Ερέτριας, μαζί με άλλους άγνωστους δράστες, οι οποίοι αναζητούνται, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι συλληφθείσες αναμένεται να οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024