, ,

Έρχεται το «OLDROCK PARTY» στην Παλαιοβράχα Φθιώτιδας στις 12 Αυγούστου

 Για 13η συνεχόμενη χρονιά το πολυσυζητημένο και γνωστό σε όλους «OLDROCK PARTY»,  “έρχεται”  έρχεται να ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας της Παλαιοβράχας Φθιώτιδας.   Η νεολαία του χωριού, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια κάθε χρόνο, δημιουργεί ένα πάρτι πέραν από κάθε προσδοκώμενο, κατασκευάζοντας μεγαθήρια έργα με διαφορετικό και εξελισσόμενο concept κάθε χρόνο, ανεβάζοντας το επίπεδο πολύ υψηλά. Από […]

8 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

 Για 13η συνεχόμενη χρονιά το πολυσυζητημένο και γνωστό σε όλους «OLDROCK PARTY»,  “έρχεται”  έρχεται να ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας της Παλαιοβράχας Φθιώτιδας.

 

Η νεολαία του χωριού, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια κάθε χρόνο, δημιουργεί ένα πάρτι πέραν από κάθε προσδοκώμενο, κατασκευάζοντας μεγαθήρια έργα με διαφορετικό και εξελισσόμενο concept κάθε χρόνο, ανεβάζοντας το επίπεδο πολύ υψηλά. Από την στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια και από τα έσοδα ενός πάρτι, έχει κάνει διαφορά έργα στο χωριό και στόχος είναι να φτιαχτούν κι άλλα έργα προς όφελος του χωριού και της ανάδειξης της τοπικής κοινωνίας.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Δευτέρα 12 Αυγούστου για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο ατελείωτος χορός, τα χορευτικά σόου και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα σε συνδυασμό με το Jägermeister, που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι επίσημος χορηγός μας και υποστηρικτής του πάρτι μας, θα απογειώσουν την διάθεση στα ύψη. Μην το χάσετε!

 

   

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024